POLÍTICA DE PRIVACITAT

ÚS I TRACTAMENT DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

 

L'informem de que les dades de caràcter personal que poguéssin proporcionar-se a través d'aquest lloc web, com també els que pogués facilitar en el futur en el marc de la seva relació jurídica amb aquesta entitat, seràn incorporats a la nostra base de dades.

 

S'informa sobre els següents extrems relatius a la protecció de dades:

 1. Responsable del tractament: Som responsables de les dades recollides en el formulari corresponent.
 2. Necesitat del tratactament: La comunicació de les seves dades a través del formulari corresponent és obligatòria per a que el poguem contactar.
 3. Finalitats del tractament i legitimació del tractament:
  • Gestionar, administrar, prestar-li els serveis o productes que sol·liciti i, en el seu cas, per al compliment i execució dels contractes que pogués celebrar, conèixer millor els seus gustos, adequar els serveis a les seves preferències. 
  • Enviar-li, per correu postal, correu electrònic i altres medis de comunicació electrònica equivalent, comunicacions comercials i publicitàries sobre els nostres productes i/o serveis.
 4. Destinataris: Contractem amb alguna entitat que presta serveis com els de manteniment i hosting, a través de contractes d'encàrrec del tractament per a donar suport als fins de tractament indicats.
 5. Plaç de conservació de dades: Conservarem les seves dades mentre es mantingui el tractament i no sol·liciti la supressió de les mateixes.
 6. Drets: Podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació al tractament, oposició, portabilitat i dret a no ser objecte d'una decisió basada únicament en el tractament automatitzat, mitjançant comunicació escrita al domicili indicat en l'avís legal i a revocar el seu consentiment sense efectes retroactius o oposar-se a la recepció de comunicacions comerciales publicitàries per email i altres medis de comunicació electrònica equivalent, enviant i a presentar una reclamació davant l'Autoritat de control, a Espanya, la Agencia Española de Protección de Datos.
 7. Modificació de la política de privacitat: Ens reservem el dret a modificar la seva Política de Privacitat, d'acord al nostre propi criteri, o motivat per un canvi doctrinal de l'Autoritat competent en Protecció de Dades, legislatiu o jurisprudencial. L'ús de la Web després dels mencionats canvis implicarà l'acceptaió dels mateixos.
 8. Legislació aplicable: Qualsevol controvèrsia que es derivi de l'ús d'aquest Site, serà regida, interpretada i sotmesa d'acord amb les lleis d'Espanya.