Farmàcia Ros a Manresa

Qui som

A Farmàcia Ros som una farmàcia-ortopèdia en la qual oferim als nostres clients una gran varietat de serveis i productes especialitzats, tant de farmàcia com d'ortopèdia, perquè trobis tot el que busques per la teva salut i la dels teus. Ens trobem al centre de Manresa.

 

Per a nosaltres cuidar-se i sentir-se bé ha d'estar a l'abast de tots, per això, els nostres productes i serveis tenen preus competitius a l'abast de totes les butxaques.

 

Els nostres serveis comprenen des de l'assessorament per a la compra d'un producte de ortopèdia fins al lloguer de materials, mesura de la tensió arterial o el cribratge de factors de risc com colesterol o glucosa.

 

Entre els nostres productes tenim una àmplia gamma de cosmètica i cremes facials de diferents marques, productes de dietètica i nutrició, preparació de fórmules magistrals, tot el necessari per al teu nadó, entre altres productes.

 

Si necessites ajuda o assessorament, el nostre personal jove i dinàmic estarà encantat d'ajudar-te a trobar el producte que cerques entre el nostre ampli catàleg.

 

A més, pensant en tu i en les teves necessitats, realitzem diferents tallers i esdeveniments, com per exemple els de cosmètica, perquè estiguis sempre guapa amb productes de la millor qualitat i sabent sempre quins ingredients tenen cada un d'ells.

Farmàcia Ros destacado

Vine i aprofita't de les nostres promocions constants

Obrim de 9:00 a 22:00 tots els dies de l'any